Servicii oferite

 

Pensiunea Turistica CETATEA  CRAIULUI **** are o oferta turistica care consta in servicii de cazare cu micul dejun inclus, masa de pranz si cina la cerere  si programe turistice specifice zonei  in care ne aflam, astfel:

CAZARE

Capacitatea de cazare este asigrata in 10 camere de 18 mp, dintre care 7 camere sunt dotate cu 2 paturi single, iar 3 camere sunt dotate cu paturi duble. Camerele sunt luminoase, toate avand vedere spre peisajul montan, sunt dotate cu mobilier de cea mai buna calitate.  Fiecare camera este dotata cu TV si frigider/minibar, dispune de baie proprie dotata moden cu cabina de dus cu hidromasaj.

desc

SERVIREA MESEI

Pensiunea Turistica CETATEA  CRAIULUI  **** dispune de o sala restaurant pentru servirea mesei, asigurand un ambient placut, cu vedere la peisajul montan, dotata cu mobilier si vesela de cea mai buna calitate.
Micul dejun este inclus in costul cazarii , acesta avand  specific  traditional local,  preparat din produse de la micii producatori locali.
Pranzul si cina se asigura  in cadrul pensiunii optional,  la cerere, din  meniul pensiunii care  include bucate gatite in stil traditional local. Salonul de primire asigura relaxarea dupa efortul unei excursii la obiectivele din zona sau drumetii.

INFORMATII SI PROGRAME TURISTICE

Asiguram informatii turistice referitoare la obiectivele din zona, cat si despre evenimente sportive,  culturale si traditionale organizate in zona.
La cerere se pun la dispozitie programe  turistice si se pot organiza excursii si vizitarea obiectivelor turistice din zona:

SALA DE CONFERINTE

Prin spatiul de conferinte existent si dotarile aferente raspundem cerintelor privind programele de turism profesional,  de formarea profesionala, instruire sau training.

Prin colaborarea cu diferite organizatii specializate sau  firme care organizeaza intaliri de informare sau de prezentare produse, asiguram gazduirea de evenimente atat de formare profesionala, informare, promovare produse sau evenimente aniversare, de ocazie sau festive, altele asemenea.

 

Cazare hoteluri pensiuni pe turistinfo.ro
Cazare Rasnov